Alergie na hořčici
Alergie na hořčici se v naší populaci objevuje velmi zřídka, zaujímá 1–7 % ze všech potravinových alergií. Vyšší podíl alergiků byl zjištěn např. ve Francii, kde se hořčice konzumuje častěji. Díky své vysoké alergenicitě i při nízkých prahových hodnotách byla hořčice nařízením Evropského parlamentu a Rady EU zařazena mezi povinně uváděné alergeny.
Bílkovinné...
Více informací
Méně informací
Bílkovinné...
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Vše v naprostém pořádku. Doporučuji“
Ověřený zákazník před 13 hodinami
„Zboží doručeno rychle, bez poškození, nakupuji zde opakovaně.“
Ověřený zákazník včera
„Rychlost dodaní“
Ověřený zákazník před 7 dny